Vi lär oss att be med Psaltaren. Zoom + Storstugan

Hej Alla!

Förutom att vi har öppen kyrka på tisdagar 11-13 och onsdagar 17-18.30 så fortsätter vi med att studera och lära oss att be med Psaltaren.

Nu på onsdag 20/1-20 kl. 19.00-19.40.

Detta sker digitalt men man kan om man tycker det är bättre att vara med i Storstugan. Men för smidighetens skull måste vi koncentrera oss på den digitala sändningen så att alla kan delta i samtalen. Därför är det bra om man har sin smartphone eller en surfplatta med till Storstugan om man vi höra och synas i samtalen. I Storstugan måste vi hålla distansen och Max åtta deltagare i rummet.

Vi börjar med att testa oss fram och vi använder oss av plattformen Zoom vars gratisversion ger oss 40 minuter att ha ett digitalt Zoom-möte. Efter att vi testat detta några gånger kan vi utvärdera och fundera på att köpa en licens för Zoom och fortsätta ha Zoom-möten och inte ha en tidsbegränsning på 40 min.

Göran Pettersson fungerar som inbjudare och värd. Han skriver detta:

Vi använder programmet Zoom för bibelstudiet. Har du aldrig använt det tidigare kommer här några enkla instruktioner

 

Vad behöver jag för att delta?

Dator eller surfplatta, tex en Ipad
Högtalare och mikrofon. Det finns inbyggt i många dator och i läsplattor. Man kan också använda ett headset eller en sådan handsfree som man har till mobiltelefonen
Helst en webkamera. Det finns inbyggt i många datorer och i läsplatter.

För att ansluta till mötet, klicka på länken nedan. Funkar det inte att klicka på den kan du kopiera den och klistra in i din webläsare.

 

https://zoom.us/j/97335111908?pwd=QzVjVkQ1V3A1RUJ5b3NMV09pNmFSZz09

 

 

Om det är första gången du använder Zoom, behöver du ladda ner programmet. Det startar automatiskt när du ansluter till mötet, men du kan behöva klicka på OK några gånger. Det tar några minuter, så anslut gärna några minuter före kl 19.

 

Skulle du ha problem att ansluta kan du ringa till Göran Pettersson på telefon 08-7612544, han finns tillgänglig från 18.50.

—-

Vid tiden innan kl. 19.00 nu på onsdag 20 januari kan du klicka på länken ovan. Det kommer en ny länk varje onsdag.

Vad du behöver är en svensk bibelöversättning så läser vi en Psalm i taget och samtalar om det. Ca. 19.35 rundar vi av med en bön eftersom sändningen är begränsad till ca. 19.40.

Vi fortsätter med läsa fr.o.m. Psalm 39.

Ha det bra och Guds välsignelse!

Publicerat den 19 januari