En (frisk) vårhälsning

Hej alla!

Hoppas att Gud har varit god mot er alla. Och ni till era nära och kära men också till alla andra. Så tror jag att livet (egentligen) skall vara.

Själv har jag varit sjukskriven i drygt fyra veckor. Med symptom på hosta, trötthet och mildare huvudvärk. Men allt detta har planat ut så att jag är symptomfri från det som kan ha varit Covid-19 eller bara en vanlig hosta. Men ändå inte. Hostan kom från lungorna men jag hostade inte riktigt upp något. Och den var lång och utdragen. Så själv skulle jag gärna betala för ett tillförlitligt test för att veta. Men vill inte belasta sjukvården med detta just nu när de är sysselsatta med att rädda liv. De gör ett fantastiskt arbete för samhällets goda. Och jag tackar Gud att jag får leva här i Sverige och Norden med alla dessa förutsättningar som vi har förspänt med. Som man bäddar får man ligga brukar det heta. Norden (och andra jämförbara länder och områden givetvis) har välsignats med mycket i dessa avseenden och för detta ska vi vara tacksamma för.

Angående den planerade pilgrimsvandringen (9:e maj) får vi skjuta fram den en helg eller två. Göran Kvernes som skulle medverka bidrar med ”extra allt” under en sådan vandring. Och han meddelar att vi måste flytta fram denna vandring om han skall kunna medverka.

Till denna helg försöker vi lägga ut en inspelad gudstjänst igen om alla trådar faller på plats. Vi e-postar, aviserar på hemsidan och på Facebook om så sker.

Hoppas alla är friska och krya.

Jag är frisk nu och kontaktbar för det mesta. Maila, sms:sa eller ring och berätta hur ni har det. Jag ringer upp en del men långt ifrån alla.

-- 

Petri Kinnunen
Pastor & Föreståndare i Tenstakyrkan.

Publicerat den 4 maj